Sådan fungerer firmamassage hos Firmatrivsel.dk

Hos Firmatrivsel.dk kan du hurtigt og nemt komme i gang med en effektiv massageordning på arbejdspladsen.

Firmamassage er en nem vej til bedre trivsel på arbejdspladsen

En massageordning skal være nem for både virksomheden og medarbejderne. Derfor kan du hos Firmatrivsel.dk få en professionel massør ud til jeres arbejdsplads, og vi medbringer naturligvis udstyr og tilbehør. 

Det er helt op til jer, hvor behandlingerne skal foregå. I kan eksempelvis vælge et bestemt lokale til behandlerrum, hvis der er mulighed for det. Alternativt kan behandlingerne foregå i et mødelokale, som er ledigt den pågældende dag.

Sådan fungerer behandlingerne i praksis trin for trin:

Medarbejderen booker tid via bookingsystemet

Behandleren noterer relevante oplysninger såsom skader, gener, sygdomme, osv. i journalen og laver en behandling efter den enkeltes ønske og behov

Behandleren og medarbejderen aftaler et forløb – såfremt dette vurderes nødvendigt – hvilket kan betyde yderligere bookinger

Medarbejderen vender tilbage til arbejde efter 30 minutter med færre smerter og fornyet energi

Sundhedsordning hos Firmatrivsel.dk

Med en massageordning på arbejdspladsen har du mulighed for at nedsætte sygefraværet og generelt sikre gladere medarbejdere. En sundhedsordning hos Firmatrivsel.dk er bygget op om selve behandlingerne, men kan samtidig blive fundamentet for den generelle trivsel og sundhed på arbejdspladsen. En sundhedsordning hos Firmatrivsel.dk indeholder: 

 • massage
 • akupunktur
 • vejledning i form af styrke- og strækøvelser
 • muligheden for foredrag inden for kost og ernæring
 • udarbejdelse af sundhedsprofiler
 • specifikke virksomhedsforløb, hvor firmaet går aktivt ind i at styrke sundheden på arbejdspladsen. Eksempelvis ved at undervise nogle få medarbejdere i at blive fanebærere for virksomhedens sundhedspolitik.

Hos Firmatrivsel.dk får du effektive behandlinger, der har til hensigt at forebygge, lindre og behandle skader. Derudover fungerer behandlingerne som et godt afbræk i løbet af arbejdsdagen, der giver ny energi og motivation.

En bedre hverdag med massageordning

Hvad er massage godt for? Et spørgsmål, som mange nok stiller sig selv, inden de etablerer en firmaordning med massage. Svaret er dog simpelt: Firmamassage er en god investering i medarbejdernes sundhed og velvære, hvilket er med til at skabe bedre trivsel, øget motivation og mindre sygefravær.

Ved behandling af en professionel massør kan du blandt andet få hjælp til at behandle skader og gener. Firmatrivsel.dk behandler eksempelvis:

 • musearm/tennisalbue
 • spændingshovedpine
 • øm og spændt ryg
 • nakke- og skuldersmerter 
 • ischias-problemer
 • motions- og idrætsskader
 • stress.

Hos Firmatrivsel.dk får du en effektiv og billig medarbejdergode i form af firmamassage, der skaber en sundere og gladere arbejdsplads. 

Det siger kunderne om os:

Vores virksomheds massageordning har været et værdifuldt medarbejdergode og kørt i mange år med stor tilfredshed. Behandlingerne bliver udført på vores adresse, hvilket gør det nemt at tage sig af fysiske skavanker uden at skulle forlade kontoret. 

Mange af vores medarbejdere har oplevet færre muskelspændinger og smerter. Det har også hjulpet med at mindske stressniveauet og forbedre deres generelle velbefindende.

Vi kan virkelig mærke en positiv forskel i produktivitet og moral, siden vi introducerede massageordningen. Vi er glade for at have sådan en effektiv mulighed for at tage os af vores medarbejderes trivsel, og vi vil helt sikkert fortsætte med at tilbyde muligheden fremadrettet.

Anders Tjørnelund

CEO og partner, Conversio

Vi har nu haft Peter tilknyttet vores hus i et halvt år som et trivselstilbud – og vi er meget begejstrede. I alt fra første møde til aftaleindgåelse og til behandlinger og opfølgende statusmeldinger har vi oplevet stor professionalisme og et meget behageligt samarbejde. Peter er vellidt i huset og der er meget stor tilfredshed blandt medarbejderne med behandlingerne. Jeg giver ordet til en af dem der har været på briksen flere gange:

Peter er en gudsbenådet behandler – ganske enkelt! Sjældent har jeg været i hænderne på en behandler, der – allerede ved første behandling – har skabt bedring. Om det har været ondt i lænd/ryg, knæskade eller træningskader, har Peter formået at identificere og behandle skade/smerter øjeblikkeligt. Peter er tilknyttet vores arbejdsplads, hvor spændet af klienter er stort (28-75 år), og skavankerne ligeså, og alle har meldt overordentlig positivt tilbage på hans behandling. Peter kan sit s… - kæmpe stor anbefaling herfra fra smukfolket!

/Citat medarbejder i Skanderborg Festivalklub

Trine Teglhus

HR-Chef, Smukfest

Vi oplever, at vores medarbejdere sætter stor pris på massageordningen. Det giver dem mulighed for at få behandlet områder, der generer dem i hverdagen og samtidig få et afslappende afbræk i hverdagen. Det er så nemt for os, da Peter bare kommer med det nødvendige udstyr og stiller klar.

Vi var en smule bekymret for, om massageordningen ville blive brugt, men vi ser, at medarbejderne prioriterer den lille pause og den velvære, det giver.

Det er en oplagt personalegode på kontorer, hvor medarbejderne sidder meget i samme, og nogle gange uhensigtsmæssige, stillinger hele dagen.

Louise Lundgreen

COO, Texta