Ydelser

Firmamassage

I stort set alle brancher, uanset om der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller hårdt fysisk arbejde med tunge løft, så kan firmamassage være til stor gavn for både firma og medarbejdere.

Firmamassage er nemlig en god investering i medarbejdernes sundhed og velvære, der er med til at skabe bedre trivsel, øget motivation og mindre sygefravær.

En arbejdsplads, der skaber gode betingelser for trivsel, oplever at det har stor betydning for medarbejdertilfredsheden og arbejdsglæden. Foruden at forhindre at dygtige medarbejdere bliver slidt og i værste tilfælde må forlade arbejdsmarkedet før tid, så har en sundhedsordning flere omkostningsgunstige fordele. Blandt andet i form af færre sygedage, langtidssyge, og en øget medarbejderproduktivitet.

Et sundt arbejdsmiljø fremmer ikke blot den enkelte medarbejder, men hele firmaet. Derfor er det vigtigt, at gøre trivsel på arbejdspladsen til en fælles interesse i hele organisationen.

Vi mener, at medarbejderne er firmaets mest værdifulde ressource, og ved at have fokus på sundhed og velvære på jobbet, skabes der glade og effektive medarbejdere.

Hos Firmatrivsel får I professionel firmamassage, der øger arbejdsglæden, og som er med til at fastholde, motivere, og tiltrække nye dygtige medarbejdere.

 

Kontakt os for at høre mere

  Jeg vil gerne anbefale Peter varmt for sin behagelige, tillidsvækkende måde at takle mine kollegaer på – og såfremt man ønsker det, uddyber jeg gerne på tel. 20828160.

  Ole Skadhede

  Ejer, Sharp

  At være behandler for en kommune med skiftende arbejdstider og arbejdssteder kræver en stor portion tålmodighed og fokusering på de ansattes velvære. Her har Firmatrivsel.dk med deres professionelle tilgang udført opgaven til alles store tilfredshed.

  Tina Barløse

  Arbejdsmiljøkonsulent, Skanderborg Kommune

  Firmamassage har mange fordele

  Firma massage er en af de mest eftertragtede personalegoder i mange firmaordninger. Først og fremmest forebygges og afhjælpes gener, smerter og skader, men firma massage er også med til at give medarbejderne fornyet energi og overskud.

  Firmamassage giver nemlig et fysisk og psykisk afbræk i en travl hverdag, der reducerer medarbejdernes risiko for gener og modvirker mental træthed.

  Dertil er der, for de fleste firmaer, en benhård konkurrence om de dygtigste medarbejdere. Derfor er det vigtigt at pleje sine medarbejdere, og have attraktive tilbud og personalegoder, som kan tiltrække de mest talentfulde medarbejdere.

  Firmaer, som lægger vægt på sundhedsordninger, har oftere et bedre arbejdsmiljø med øget medarbejdermoral og høj medarbejdertilfredshed. Firmaer, der vælger sundhedsfremmende ydelser, er derfor også mere konkurrencedygtige og har en mere attraktiv firmaprofil.

  Fordelene ved firmamassage er mange, og giver en stærk signalværdi om, at I som firma investerer i Jeres medarbejders trivsel. Ved at tilbyde firmamassage på arbejdspladsen udviser I som firma et stort medarbejderansvar, med fokus på at forebygge, behandle og håndtere arbejdsrelaterede gener og skader.

  Hos Firmatrivsel får I en effektiv og billig medarbejdergode, der skaber god trivsel, til glæde for både firma og medarbejdere.

  Øg trivslen og medarbejdertilfredsheden i din virksomhed
  Kontakt os i dag 
  og få en skræddersyet løsning til netop Jeres behov

  Firmamassage forebygger arbejdsskader

  I hverdagen foretager vi ofte gentagne og ensformige bevægelser, der typisk medfører, at man arbejder i fastlåste arbejdsstillinger. Stillesiddende arbejde har mange negative konsekvenser, og er ofte årsag til arbejdsrelaterede skader såsom musearm, hovedpine, træthed og smerter i skulder og nakke. Hertil er en stillesiddende adfærd med til at øge risikoen for livsstilssygdomme såsom type 2-diabetes og hjertekarsygdomme.

  På samme måde kan et fysisk krævende arbejdsliv øge risikoen for arbejdsskader. Et hårdt fysisk arbejde med tunge løft i arbejdstiden nedslider kroppen og medfører ofte rygsmerter, spændinger i kroppen samt muskel- og skeletbesvær. På sigt kan disse gener forringe medarbejdernes arbejdsevne markant, og i værste fald resultere i langtidssygemeldinger.

  Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor. I dag går mange medarbejdere ned med stress, og det er dyrt for både firma og den enkelte medarbejder.

  Firmamassage er en forebyggende behandling af skader i forbindelse med det daglige arbejde, hvor medarbejderne selv er med til at forebygge potentielle gener og skader, og dermed gøre en aktiv indsats for at komme sine problemer til livs. Massage kan især forebygge og afhjælpe stress, spændingshovedpine, ømme skuldre og rygsmerter.

  Hos Firmatrivsel tilbyder vi effektiv og professionel firmamassage, der kan rette op på skavanker inden, at de går ud over arbejdsindsatsen eller resulterer i sygemeldinger. Det er en fælles gevinst for både firma og medarbejdere.

  Skræddersyet firmamassage

  Hos Firmatrivsel får du skræddersyet sundhedsordninger til dig og dine medarbejdere. Ud fra den enkelte medarbejders behov og ønsker om behandling, så udfører vi målrettede og effektive massage behandlinger, der forebygger, lindrer og behandler skader.

  Vi tilbyder effektive behandlinger af 25 – 30 minutters varighed til 225 kr. (vejledende)

  For at undgå spildt arbejdstid, så kommer vi direkte ud til Jer på arbejdspladsen. Vi medbringer selv massagebriks. Det eneste I som firma skal stille til rådighed, er et lokale samt tiden. Medarbejderne skal selv medbringe et lagen samt håndklæde til behandlingen.

  Vi tilbyder fleksible løsninger, der kan planlægges til Jeres individuelle behov. Der er også mulighed for at aftale en demodag kvit og frit, så I ved hvad en sundhedsordning med Firmatrivsel.dk indebærer.

  Der er flere forskellige muligheder for, hvordan en firmaordning med firmamassage helt praktisk kan sammensættes i forbindelse med både afregningen, varighed, og priser.

  Vi tilbyder også specifikke firma-forløb, hvor firmaet går aktivt ind i at styrke sundheden på arbejdspladsen. Det kunne fx være ved at undervise nogle få medarbejdere i, at blive fanebærere for firmaets sundhedspolitik.

  Hvis I er interesseret i, at høre mere om de mange muligheder for en ordning med firma massage, eller skulle der være spørgsmål til specifikke produkter, så kontakt os allerede i dag.

  Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe Jer godt i gang!