Vejledende priser på firmamassage

Firmatrivsel.dk er din troværdige samarbejdspartner, når du har brug for en effektiv massageordning på arbejdspladsen. Her er jeres behov i fokus, og vi kommer naturligvis ud til jer i forbindelse med behandlingerne. 
Her på siden finder du en oversigt med vejledende priser for massage. 

  • 30 minutters behandling og vejledning: 295 kr. (Prisen er vejledende og afgøres af timeantal/bookinger og hyppighed af besøg).

Du kan kvit og frit bestille en demodag, hvis du vil have et indblik i, hvad en sundhedsordning hos Firmatrivsel.dk indebærer. 

De økonomiske forhold ved massageordning

Det er helt op til dig, hvordan de økonomiske forhold skal håndteres i forbindelse med en massageordning på arbejdspladsen. Der er forskellige muligheder:

  • Virksomheden betaler for behandlingerne.
  • Virksomheden betaler 50 %, og medarbejderen betaler 50 % (kan naturligvis fordeles som ønsket).
  • Medarbejderen betaler selv for sin behandling, men virksomheden betaler løn, mens behandlingen foregår.
  • En bruttolønsordning (se mere her: Skat – bruttolønsordning).

Book en massør, og få effektive behandlinger

Med fysiurgisk massage får du en forebyggende og lindrende behandling, som kommer forskellige smerter i led og muskler til livs. Formålet med massage er at holde kroppen smidig og dermed øge bevægeligheden samt at forebygge og afhjælpe ømhed og smerter. Fysiurgisk massage fungerer også afstressende og som velvære.

Med akupunktur får du en smertelindrende behandling. Ifølge kinesisk medicin kommer smerterne i ens krop, fordi ens Qi (kropsenergi) blokeres af forskellige ubalancer i kroppen. Denne blokering kan opstå af mange ting såsom stress, kost eller spændinger i muskler og led. Nålen har som funktion at ophæve blokeringerne og ubalancerne i kroppen og dermed skabe et frit flow af kropsenergien.

Fysiurgisk massage og akupunktur har mange fysiske fordele, men du får også psykisk velvære. Behandlingerne virker nemlig afstressende og giver et kærkomment afbræk i en travl hverdag.