Om Firmatrivsel.dk

Din troværdige samarbejdspartner til firmamassage

Professionel massør til dine ønsker og behov

Jeg hedder Peter Overgaard og er stifter af Firmatrivsel.dk.

Idéen med Firmatrivsel.dk er enkel; Vi laver effektive behandlinger, som forebygger, lindrer og afhjælper diverse gener. Derudover fungerer behandlingerne forebyggende og som et godt afbræk i løbet af arbejdsdagen. Med en sundhedsordning hos Firmatrivsel.dk har du mulighed for at nedsætte sygefraværet hos medarbejderne og øge den generelle medarbejdertrivsel. 

Firmamassage hos Firmatrivsel.dk er fleksibelt og nemt. Vi sender en professionel massør ud til dig og din virksomhed, så du kun skal fokusere på at nyde selve behandlingen. Vi medbringer naturligvis det nødvendige udstyr. 

Hos os får du en professionel, ordentlig og effektiv service. Vi målretter behandlingerne til den enkelte, så du får mest muligt ud af massagen. 

Firmamassage kan bidrage til:

Nedsat sygefravær

Glade medarbejdere

Et fysisk og psykisk afbræk i en travl hverdag.

Forebyggelse af gener og skader

At skabe motivation

En troværdig samarbejdspartner til firmamassage

Firmatrivsel.dk er din trofaste og troværdige samarbejdspartner. Hvis du er på udkig efter en pålidelig massageordning til arbejdspladsen, er der god grund til at vælge firmamassage hos os.

Vi har mere end 10 års erfaring med massageordninger til virksomheder, og vi står også klar til at skræddersy en løsning, der passer til netop jeres ønsker og behov.

Det siger kunderne om os:

Vores virksomheds massageordning har været et værdifuldt medarbejdergode og kørt i mange år med stor tilfredshed. Behandlingerne bliver udført på vores adresse, hvilket gør det nemt at tage sig af fysiske skavanker uden at skulle forlade kontoret. 

Mange af vores medarbejdere har oplevet færre muskelspændinger og smerter. Det har også hjulpet med at mindske stressniveauet og forbedre deres generelle velbefindende.

Vi kan virkelig mærke en positiv forskel i produktivitet og moral, siden vi introducerede massageordningen. Vi er glade for at have sådan en effektiv mulighed for at tage os af vores medarbejderes trivsel, og vi vil helt sikkert fortsætte med at tilbyde muligheden fremadrettet.

Anders Tjørnelund

CEO og partner, Conversio

Vi har nu haft Peter tilknyttet vores hus i et halvt år som et trivselstilbud – og vi er meget begejstrede. I alt fra første møde til aftaleindgåelse og til behandlinger og opfølgende statusmeldinger har vi oplevet stor professionalisme og et meget behageligt samarbejde. Peter er vellidt i huset og der er meget stor tilfredshed blandt medarbejderne med behandlingerne. Jeg giver ordet til en af dem der har været på briksen flere gange:

Peter er en gudsbenådet behandler – ganske enkelt! Sjældent har jeg været i hænderne på en behandler, der – allerede ved første behandling – har skabt bedring. Om det har været ondt i lænd/ryg, knæskade eller træningskader, har Peter formået at identificere og behandle skade/smerter øjeblikkeligt. Peter er tilknyttet vores arbejdsplads, hvor spændet af klienter er stort (28-75 år), og skavankerne ligeså, og alle har meldt overordentlig positivt tilbage på hans behandling. Peter kan sit s… - kæmpe stor anbefaling herfra fra smukfolket!

/Citat medarbejder i Skanderborg Festivalklub

Trine Teglhus

HR-Chef, Smukfest

Vi oplever, at vores medarbejdere sætter stor pris på massageordningen. Det giver dem mulighed for at få behandlet områder, der generer dem i hverdagen og samtidig få et afslappende afbræk i hverdagen. Det er så nemt for os, da Peter bare kommer med det nødvendige udstyr og stiller klar.

Vi var en smule bekymret for, om massageordningen ville blive brugt, men vi ser, at medarbejderne prioriterer den lille pause og den velvære, det giver.

Det er en oplagt personalegode på kontorer, hvor medarbejderne sidder meget i samme, og nogle gange uhensigtsmæssige, stillinger hele dagen.

Louise Lundgreen

COO, Texta