Ydelser

Virksomhedsmassage

Virksomhedsmassage er en eftertragtet medarbejdergode, der er medvirkende til at mindske sygefraværet, øge medarbejderproduktiviteten og skabe bedre arbejdsmiljø. I dag arbejder de fleste virksomheder med sundhedsfremmende initiativer, da medarbejdernes sundhed og trivsel giver en lang række gevinster for den enkelte medarbejder, som også kan måles på virksomhedens bundlinje.

Uanset branche, om det er hårdt fysisk arbejde med tunge løft i arbejdstiden eller stillesiddende arbejde foran en computer, så er virksomhedsmassage til stor glæde og gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Vi mener, at medarbejderne er firmaets mest værdifulde ressource, og ved at have fokus på sundhed og velvære på arbejdspladsen, skabes der tilfredse, engagerede og produktive medarbejdere.

Hos Firmatrivsel får I professionel virksomhedsmassage, der befordrer et sundt arbejdsklima, og som er med til at skabe en attraktiv virksomhedsprofil, der kan fastholde og tiltrække nye, kvalificerede medarbejdere.

Professionel virksomhedsmassage

Virksomhedsmassage er en behandlingsform, hvor kroppens muskler og led bliver bearbejdet med forskellige greb og teknikker. Massage har en nyttig og hurtig effekt, og er derfor velegnet til at forebygge, lindre og behandle smerter, muskelspændinger og arbejdsskader såsom musearm og nedslidning.

Massage bidrager positivt ved bl.a. at:

  • Virke smertelindrende og løsne ømme muskler
  • Give større bevægelighed i muskler og led
  • Reducere spændingshovedpine og træthed
  • Lindre motions- og idrætsskader
  • Afhjælpe stress

Regelmæssig massage giver medarbejderne større overskud og fornyet energi, som er med til at mindske risikoen for sygdom og at dygtige medarbejdere bliver slidt ned og må forlade arbejdsmarkedet før tid.

Behandlingerne virker afstressende og giver et kærkomment afbræk i en travl hverdag. Virksomhedsmassage kan tilbydes alle, uanset om man er ung eller gammel, mand eller kvinde. Hos Firmatrivsel bliver hver behandling skræddersyet til den enkelte medarbejders behov og ønsker.

Hos Firmatrivsel tilbyder vi effektiv og professionel virksomhedsmassage, der kan rette op på besværligheder og skader inden, at de går ud over arbejdsindsatsen eller resulterer i sygemeldinger. Og det er fælles gevinst for både virksomhed og medarbejdere.

Øg trivslen og medarbejdertilfredsheden i din virksomhed
Kontakt os i dag 
og få en skræddersyet løsning til netop jeres behov

 

Effektiv massage på arbejdspladsen

Hos Firmatrivsel får du billige og professionelle sundhedsordninger til hele virksomheden. Med udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov og ønsker, udfører vi målrettede massage behandlinger, der har til hensigt at forebygge, lindre eller behandle smerter, gener eller eksisterende skader.

Vi tilbyder massagebehandlinger af 25 – 30 minutters varighed til 225 kr. (vejledende)

For at jeres medarbejdere ikke skal bruge arbejdstiden på transport frem og tilbage, i forbindelse med en massage behandling, så kommer vi direkte ud til jer på arbejdspladsen. Her vil behandlingerne foregå i virksomhedens egne lokaler, hvor vi selv medbringer massagebriksen. Det eneste medarbejderne selv skal tage med er et lagen samt håndklæde til behandlingen.

Vi tilbyder fleksible ordninger med virksomhedsmassage, der kan planlægges alt efter individuelle behov. Der er mulighed for at aftale en demodag kvit og frit, så I ved hvad en sundhedsordning med Firmatrivsel.dk helt konkret indebærer.

En ordning med virksomhedsmassage kan sammensættes på flere måder i forbindelse med både afregning, varighed og priser. Eksempelvis kan virksomheden vælge at betale for behandlingerne eller dele omkostningerne med medarbejderne.

Vi tilbyder også virksomhedsforløb, hvor I aktivt går ind i at styrke sundheden på arbejdspladsen. Det kunne fx være ved at undervise nogle få medarbejdere i, at blive fanebærere for virksomhedens sundhedspolitik.

Hvis I er interesseret i at høre mere om de mange muligheder for en sundhedsordning med virksomhedsmassage, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere

14 Nedsat sygefravær

14 Glade medarbejdere

14 Kan trækkes fra

14 Billig medarbejdergode

14 Signalværdi

Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe jer godt i gang!