Referencer

fujitsu-logo
skanderborg_kommunes_logo_sort-copy
johnson_controls-svg
aarhus_university_logo
conversio_aps_logo_silver_small
Logo_of_the_Sharp_Corporation.svg

Kundeudtalelser

‘Peter er kommet hos os på fastbasis i de sidste 4 år. Han indgår som en naturlig del af vores afdeling punktlig hver 14. dag, hvor han låner et ledigt rum, og opstiller en massagebænk.
Vi har aktiv valgt, at tilbyde alle medarbejdere, en ½ times behandling i arbejdstiden, for det er min fulde overbevisning, at vi dermed fanger evt. startende fysiske skavanker i opløbet.
Vi har de sidste 4 år haft et dalende sygefravær, hvor massagen kan være medvirkende til det…..
Uanset årsag og virkning, vil tilbuddet med massage og velvære fortsætte – for jeg ved også, hvor stor pris medarbejderne sætter på det !
Jeg vil gerne anbefale Peter varmt for sin behagelige, tillidsvækkende måde at takle mine kollegaer på – og såfremt man ønsker det, uddyber jeg gerne på tel. 20828160’.

Ole Skadhede

Ejer, Sharp Århus

‘For at øge velværen for de ansatte i Skanderborg Kommune, tilbød vi, via bruttolønsordningen, en velvære massage. Medarbejderne kunne vælge at købe enten 10 eller 20 turs klippekort.
Firmatrivsel.dk, har tilbudt massage plus vejledning til de 5500 ansatte i Skanderborg Kommune fra 1 feb. til 31 maj 2010.
Firmatrivsel.dk har selvstændigt kørt massageordningen for Skanderborg Kommune. Firmaet har haft sit virke på 5 forskellige lokationer spredt over hele kommunen. Firmatrivsel.dk har udover at behandle og vejlede, løst alle administrative opgaver. Det drejer sig bl.a. om at styre bookinger, udeblivelser, skiltning og andet.
At være behandler for en kommune med skiftende arbejdstider og arbejdssteder kræver en stor portion tålmodighed og fokusering på de ansattes velvære. Her har Firmatrivsel.dk med deres professionelle tilgang udført opgaven til alles store tilfredshed. De ansatte har været meget begejstrede og har givet udtryk for at behandlingerne gav dem øget velvære.
Firmatrivsel.dk har fået stor ros fra de ansatte. Skanderborg Kommune giver Firmatrivsel.dk sine varmeste anbefalinger til en lignende ordning’.

Tina Barløse

Arbejdsmiljøkonsulent, Skanderborg Kommune