Praktisk information

Hvordan kan en ordning være?

Hvordan ordningen for jer som virksomhed udformes internt er op til jer. Der er forskellige muligheder i den henseende. Men vi har nogle forslag til, hvordan det kunne være:

  • Virksomheden betaler for behandlingerne.
  • Virksomheden betaler en halvdel og medarbejderen betaler anden halvdel (eventuelt som bruttolønsordning. Se link: Skat).
  • Medarbejderen betaler selv for sin behandling, men virksomheden betaler løn for den halve times behandling.

Dette er blot 3 af mulighederne. Der er naturligvis andre måder, som kan aftales efter behov med os, såfremt vi vil have en funktion i afregningen.

Varighed og priser

Firmatrivsel.dk tilbyder skræddersyet sundhedsordninger til dig og dine ansatte – hvor jeres behov er i fokus. Det betyder også, at man selv aktivt er med til at forebygge potentielle gener og skader, og dermed gøre en indstats for at komme sine problemer til livs. Og det bedste af det hele er, at vi kommer til Jer. Dermed opnår I ingen tidspilde + effektive behandlinger af:

  • 25 – 30 minutters behandling fra 225 kr.

En demodag kan aftales kvit og frit, så I ved hvad en sundhedsordning med Firmatrivsel.dk indebærer.

Behandlingerne og deres effekt

Med fysiurgisk massage får du en forebyggende, lindrende og afhjælpende behandling, som kommer forskellige smerter i led og muskler til livs. Formålet med massage er at holde kroppen smidig og dermed øge bevægeligheden, samt forebygge og afhjælpe ømhed og smerter. Fysiurgisk massage fungerer også afstressende og som velvære.

Med akupunktur får du en smertelindrende behandling. Ifølge kinesisk medicin kommer smerterne i ens krop fordi ens Qi (kropsenergi) blokeres af forskellige ubalancer i kroppen. Denne blokering kan opstå af mange ting såsom stress, kost eller spændinger i muskler og led. Nålen har som funktion at ophæve blokeringerne og ubalancerne i kroppen, og dermed skabe et frit flow af kropsenergien.

Fysiurgisk massage og akupunktur har mange fysiske fordele, men du får også psykisk velvære. Behandlingerne virker nemlig afstressende og giver et kærkomment afbræk i en travl hverdag.

Et tryk på de rigtige knapper kan derfor hjælpe på mere end de fysiske problemer, du får også mental velvære.