Ydelser

Fysiurgisk massør

Fysiurgisk massage er en populær medarbejdergode, som er med til at øge produktiviteten, mindske sygefraværet og styrke motivationen. Om der er tale om fysisk krævende eller stillesiddende arbejde, så er fysiurgisk massage til stor glæde og gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Behandlingsformen bygger på et solidt kendskab til anatomi og fysiologi, og udføres efter en grundig anamnese, så massagen bliver tilpasset individuelle behov.

Hos Firmatrivsel udfører vores dygtige fysiurgiske massører behandlinger af høj kvalitet. Gennem en variation af grebsteknikker og trigger-punkt vil bevægeapparatets funktioner føles mere mobil efter behandling. Derudover kan denne behandlingsform opleves som værende behagelig og afslappende.

Professionel behandling ved fysiurgisk massør

Vi har nogle af landets bedste fysiurgiske massører, som har en omfattende viden om bevægeapparatets funktionelle anatomi og fysiologi, og de er derfor i stand til at lokalisere og afhjælpe lidelser i kroppen samt symptomer.

Hos Firmatrivsel får I fysiurgisk massage udført med faglig ekspertise af professionelle fysiurgiske massører. Ud fra den enkeltes behov, foretages der målrettede og kvalificerede behandlinger, som har virksomhed og medarbejdere i centrum.

Behandlingen er en kombineret dybde- og bindevævsmassage, som gennemarbejder musklerne fra udspring til hæftning. Behandlingsformen er derfor velegnet til at forebygge, lindre og behandle smerter, spændinger og arbejdsskader såsom musearm og nedslidning.

Fysiurgisk massage har mange fordele såsom:

    • Virker smertelindrende samt løsner spændte og ømme muskler

    • Aktiverer kroppens eget immunforsvar

    • Giver større bevægelighed i muskler og led

    • Reducerer spændinger

    • Er afstressende og giver en følelse af velvære

 

Vi tilbyder fleksible sundhedsordninger til hele virksomheden. Der er mange måder at sammensætte en ordning med fysiurgisk massage, og vi deler gerne vores erfaringer i forbindelse med fx finansiering og kombinationsmuligheder af behandlingstyper, så I får en individuelt tilpasset løsning.

Hvis I er interesseret i at høre mere om de mange muligheder for en ordning med vores fysiurgiske massører, så kontakt os allerede i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud.

Kontakt os for at høre mere

Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe Jer godt i gang!