Ydelser

Fysiurgisk massage i Århus

Virksomheder, der lægger vægt på sundhedsfremme, er oftere mere konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked. De holder nemlig på Deres værdifulde medarbejdere.

Fysiurgisk massage er en populær medarbejdergode, som er med til at øge produktiviteten, mindske sygefraværet og styrke motivationen. Om der er tale om fysisk krævende arbejde eller stillesiddende kontorarbejde, så er fysiurgisk massage til stor glæde og gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Vi mener, at medarbejderne er virksomhedens mest værdifulde ressource, og ved at have fokus på sundhed og velvære på arbejdspladsen, skabes der tilfredse og effektive medarbejdere.

Hos Firmatrivsel får I professionel fysiurgisk massage, der fremmer et sundt arbejdsmiljø, og som er med til at skabe en attraktiv firmaprofil, der fastholder, motiverer og tiltrækker nye, kvalificerede medarbejdere.

Få effektiv fysiurgisk massage i Aarhus

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, og udføres som en kombineret dybde- og bindevævsmassage. Fysiurgisk massage er derfor velegnet til at forebygge, lindre og behandle smerter, muskelspændinger og arbejdsskader såsom musearm og nedslidning.

Fysiurgisk massage har mange fordele såsom:

  • Virker smertelindrende samt løsner spændte og ømme muskler
  • Aktiverer kroppens eget immunforsvar
  • Giver større bevægelighed i muskler og led
  • Reducerer spænding

Regelmæssig fysiurgisk massage giver medarbejderne større overskud og fornyet energi, og er med til at reducere risikoen for sygdom samt at dygtige medarbejdere bliver slidt ned før tid.

Hos Firmatrivsel får I fleksible og skræddersyet sundhedsordninger til hele virksomheden. Ud fra de enkelte medarbejderes behov og ønsker, så udfører vi målrettede behandlinger, der har virksomhed og medarbejdere i centrum.

Der er mange måder at sætte en ordning med fysiurgisk massage sammen på, og vi deler gerne vores erfaringer i forbindelse med fx finansiering og kombinationsmuligheder af behandlingstyper, så I får en individuelt tilpasset løsning.

Hvis I er interesseret i at høre mere om de mange muligheder for en ordning med firmamassage i Aarhus, så kontakt os allerede i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud.

 

Kontakt os i dag

Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe jer godt i gang!