Ydelser

Firmamassage Århus

En sundhedsordning fra Firmatrivsel med firmamassage er et gavnligt personalegode, og ikke mindst en sund investering for både firma og medarbejdere.
Uanset om der er tale om stillesiddende arbejde på kontor eller fysisk krævende arbejde, kan firmamassage bidrage til at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen, øget medarbejderproduktiviteten og mindske sygefraværet.
Vi mener, at medarbejderne er firmaets mest værdifulde ressource, og ved at have fokus på sundhed og velvære på jobbet, skabes der tilfredse og effektive medarbejdere.
Hos Firmatrivsel får I professionel firmamassage i Århus, der øger arbejdsglæden, og som er med til at fastholde, motivere og tiltrække nye, dygtige medarbejdere.
Firmamassage forebygger, lindrer og behandler
Stillesiddende arbejde har mange negative konsekvenser, og er ofte årsag til arbejdsrelaterede skader som fx musearm, hovedpine, træthed og smerter i skulder og nakke.
På samme måde kan et hårdt fysisk arbejde med tunge løft i arbejdstiden nedslide kroppen og medføre rygsmerter, spændinger i kroppen samt muskel- og skeletbesvær.
Ligeledes kan en stressfuld arbejdsdag sætte sine dybe spor i kroppen, og det er dyrt for både firma og den enkelte medarbejder.
I Århus kan I få firmamassage, som effektivt forebygger og afhjælper gener, smerter og skader. Vores massagebehandlinger giver medarbejdere et fysisk og psykisk afbræk i en travl arbejdsdag, der reducerer risikoen for sygdom og modvirker mentalt træthed.
Firmamassage bidrager med at give medarbejderne fornyet energi og overskud, og er derfor en meget populær medarbejdergode, som de ansatte sætter stor pris på.
Hos Firmatrivsel tilbyder vi effektiv og professionel firmamassage der kan rette op på skavanker inden, at de går ud over arbejdsindsatsen. Og det er en fælles gevinst for både firma og medarbejdere.
Fordelene ved firmamassage er mange, og giver en stærk signalværdi om, at I som firma investerer i jeres medarbejderes trivsel og helbred.
Få skræddersyet firmamassage i Århus
Hos Firmatrivsel får du skræddersyet sundhedsordninger til hele firmaet. Ud fra de enkelte medarbejderes behov og ønsker om massagebehandling, så udfører vi målrettede og virkningsfulde behandlinger, der har firma og medarbejdere i centrum.
Vi tilbyder effektive massage behandlinger af 25 – 30 minutters varighed til 225 kr. (vejledende)
For at undgå spildt arbejdstid, så kommer vi direkte ud til jer på arbejdspladsen. Vi medbringer selv massagebriksen, så det eneste I som firma skal stille til rådighed, er et lokale. Medarbejderne skal selv medbringe et lagen samt håndklæde til behandlingen.
Vi tilbyder fleksible behandlingsordninger, der planlægges efter jeres specifikke behov og ønsker. Det er også muligt at aftale en demodag kvit og frit, så I ved hvad en sundhedsordning med Firmatrivsel.dk indebærer.
Der er mange måder at sammensætte en ordning med firmamassage på, og vi deler gerne vores erfaringer i forbindelse med både løsningsmodeller til finansiering samt varighed af behandlinger og muligheder for at kombinere behandlingstyper etc., så I får en individuelt tilpasset løsning.
Vi tilbyder også firma-forløb, hvor I selv går forrest i arbejdet med at styrke sundheden på arbejdspladsen. Det kunne fx være ved at undervise nogle medarbejdere i, at blive fanebærere for firmaets sundhedspolitik.
Hvis I er interesseret i at høre mere om de mange muligheder for en ordning med firmamassage i Århus, så kontakt os allerede i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud.

Kontakt os for at høre mere

14 Nedsat sygefravær

14 Glade medarbejdere

14 Kan trækkes fra

14 Billig medarbejdergode

14 Signalværdi

Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe jer godt i gang!