Ydelser

Akupunktur Århus

Akupunktur er en effektiv og billig medarbejdergode, som er med til at øge produktiviteten, mindske sygefraværet og styrke motivationen. Om der er tale om fysisk krævende eller stillesiddende arbejde, så er akupunktur fordelagtigt for både virksomhed og medarbejdere.

Med akupunktur får du en naturlig smertelindrende behandling, der fremmer restitution i muskulatur. Behandlingen virker ved at akupunkturen genskaber kroppens energibalance hvorved sygdomme forebygges.

Hos Firmatrivsel får du akupunkturbehandlinger af høj kvalitet. Gennem en fusion af klassisk kinesisk akupunktur og moderne akupunktur, opleves behandlingsformen som beroligende og afslappende.

Professionelle akupunkturbehandlinger

Vores professionelle akupunktører udfører behandlinger i Århus med stor faglig ekspertise. Ud fra den enkeltes behov, foretages der målrettede og kvalificerede akupunkturbehandlinger, som har virksomhed og medarbejdere i centrum.

Akupunktur forebygger og behandler problemer i bevægeapparatet, og i sammenhæng med andre behandlingsformer kan terapien give hurtige resultater. Akupunktur er både helbredende og smertelindrende, og er en anerkendt behandlingsform af eksempelvis migræne og spændingshovedpine, led og -muskelsmerter, tennisalbuer og stress.
Behandlingen foregår ved at afdække eventuelle ubalancer i kroppen ved hjælp af samtale. Vi anvender udelukkende sterile engangsnåle, som indsættes i bestemte akupunkturpunkter. Dette påvirker kroppen til selv at genskabe balance og harmoni, der stimulerer naturlig helbredelse og fremmer sundhed og velvære. Nogle oplever, at deres symptomer er aftaget allerede efter første akupunkturbehandling, mens mere alvorlige skavanker ofte kræver flere behandlinger.

Klassisk kinesisk akupunktur behandler via kroppens meridianbaner, der er en gammel kinesisk behandlingsform, som har eksisteret i årtusinder. Ifølge kinesisk medicin kommer smerterne i ens krop fordi ens Qi (kropsenergi) blokeres af forskellige ubalancer i kroppen. Denne blokering kan opstå af mange ting såsom stress, kost eller spændinger i muskler og led. Nålen har som funktion at ophæve blokeringerne og ubalancerne i kroppen, og dermed skabe et frit flow af kropsenergien.

Moderne akupunktur er en videreførelse af kinesisk akupunktur tilsat nyere tids videnskab. Moderne akupunktur behandler via nervebaner, der sender impulser til hjernen, som efterfølgende sender signaler til kroppen om selv at reparere skader.

Akupunktur afhjælper bl.a. følgende:

  • Mange smerter
  • Museskader
  • Gigtsygdomme i led og muskler
  • Hovedpine/migræne
  • Rygproblemer
  • Frossen skulder

Hos Firmatrivsel tilbyder vi effektiv og professionel akupunktur, der kan rette op på skavanker inden, at de går ud over arbejdsindsatsen eller resulterer i sygemeldinger. Og det er en fælles gevinst for både virksomhedens bundlinje og medarbejdere.

Fleksible sundhedsordninger med akupunktur

Vi tilbyder fleksible sundhedsordninger til hele virksomheden, hvor hver behandling bliver tilpasset medarbejdernes individuelle behov.

Der er flere måder at sammensætte en ordning med akupunktur, og vi deler gerne vores erfaringer i forbindelse med fx finansiering og kombinationsmuligheder med andre behandlingstyper såsom fysiurgisk massage, så I får en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov og ønsker.

Vi tilbyder også firma-forløb, hvor I selv går forrest i arbejdet med at styrke sundheden på arbejdspladsen. Det kunne fx være ved at undervise nogle medarbejdere i, at blive fanebærere for firmaets sundhedspolitik.
Hvis I er interesseret i at høre mere om de mange muligheder for en sundhedsordning med akupunktur i Århus, så kontakt os allerede i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud.

Kontakt os for at høre mere

14 Nedsat sygefravær

14 Glade medarbejdere

14 Kan trækkes fra

14 Billig medarbejdergode

14 Signalværdi

Forebyg skader og sygefravær hos dine medarbejdere. Skriv til os og lad os hjælpe Jer godt i gang!